Les noves tecnologies conquisten la Residència Rubi

Febrer 18, 2019

La Residència Rubí per a gent gran, un equipament de la Generalitat de Catalunya que gestiona Grup Mutuam, aposta per apropar als seus residents a les noves tecnologies amb el taller setmanal ‘Connecta’t. Aquesta activitat ha estat pensada per treballar les capacitats cognitives dels residents i la gent gran, a través de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

Les sessions de treball consisteixen en un treball individualitzat i pautat, on es realitzen jocs de memòria amb tablets, fent que els sèniors es relacionin amb aquest recurs digital d’una manera molt beneficiosa i entretinguda. L’únic requisit per a participar és tenir ganes d’interactuar amb les noves tecnologies, i fomentar la cura de la memòria, de l’atenció, concentració, raonament i el llenguatge verbal i no verbal.

Gràcies a aquest taller, els usuaris entren en contacte amb Internet i la tecnologia amb l’objectiu de fer-los sentir còmodes. Donat que s’està tenint molt bona acceptació, es plantegen en un futur, sessions de grup per aconseguir altres interaccions. De totes maneres, ara per ara, el taller està tenint molt bons resultats i els residents gaudeixen molt d’ell, ja que veuen com van progressant les seves capacitats envers la tecnologia.


Deixa un comentari