Les assemblees dels Centres de Dia de Grup Mutuam renoven el seu format

Febrer 22, 2019

Cada inici d’any, els Centres de Dia gestionats per Grup Mutuam celebren les assemblees, les quals són trobades entre usuaris, familiars i professionals dels centres per avançar novetats i propiciar una presa de contacte entre tots els que formen el centre. Aquesta vegada en especial, els Centres de Dia Sabadell Centre, Torre Romeu, Creu de Barberà i Nova Lloreda, les han volgut celebrar d’una manera més dinàmica amb la finalitat de posar en comú totes les opinions i suggeriments dels assistents.

L’activitat consistia a demanar a tothom que penses una paraula que definís el Centre de Dia. Mentre deien la paraula que descrivia el centre, es passaven un cabdell de llana amb el que quedaven tots connectats, simbolitzant així la unió. Finalment tothom va exposar el motiu de la paraula triada, tancant l’activitat amb una conclusió per part dels professionals.

Aquesta activitat tan original va ser tot un encert, ja que el missatge va quedar molt clar d'una manera molt emotiva. Aprofitant el moment, un cop acabada la reunió tots van compartir un pica-pica que va ser el tancament perfecte per aquest esdeveniment anual.


Deixa un comentari