La Llar Residència La Sardana, tema d’interès a la sessió clínica d’Althaia

Febrer 21, 2019

Aprofitant una sessió clínica formativa d’Althaia  la psicòloga-coordinadora i treballadora social de la Llar Residència La Sardana, van donar a conèixer àmpliament aquest equipament per a malalts mentals que Grup Mutuam gestiona a Manresa. Althaia, és una fundació privada sense ànim de lucre que dona servei integral a les persones en l’àmbit sanitari i social, amb la missió d’oferir serveis de qualitat amb eficiència, en el marc d’una organització orientada a satisfer les necessitats de les persones i a potenciar l’excel•lència tècnica i humana dels professionals.

En l’àmbit de la salut mental, Althaia rep més de 30.000 visites l’any i en aquest marc el Dr. Gimenez Salines, professional d'Althaia i metge psiquiatre de la Llar Residència La Sardana, va convidar a Gemma Lana i Alba Ruiz, professionals de la Llar Residència Mutuam La Sardana a presentar aquest recurs de salut mental per donar a conèixer les noves places residencials privades, inaugurades l’estiu passat. La sessió clínica va ser un èxit. Es van resoldre consultes dels professionals assistents, així com van rebre l’agraïment de tots i de la Dra. Autet, CAP de la Divisió de Salut Mental d’Althaia.


1 comentari a “La Llar Residència La Sardana, tema d’interès a la sessió clínica d’Althaia”

  1. Felicitats a tot l’equip de la Sardana per la feina ben feta.
    La vostra manera d’actuar i el suport que doneu als residents fomenta la seva integració en el seu entorn però sobre tot fa que es tornin a sentir persones.
    Amb la vostra ajuda i estima la Ma. Mercè se n’ha pogut sortir del pou on estava. Ella sempre diu que té dues famílies la nostra i la de la Sardana.
    També vull destacar que encara que el més important és el benestar dels malalts, sou de gran ajuda per a les famílies. Ens són de gran utilitat escoltar les vostres opinions i consells doncs ens permet comprendre millor el nostre familiar.

    Moltes gràcies per tot.

    Respon

Deixa un comentari