La Residència Molí-Via Favència festeja el tercer aniversari amb residents, familiars i treballadors

Maig 4, 2018

La Residència Molí – Via Favència, un equipament públic gestionat per Grup Mutuam, va celebrar a mitjans de març el seu tercer aniversari. El centre situat al districte de Nou Barris a la ciutat Barcelona, va obrir les seves portes el 16 de març de 2015.

Per commemorar-ho, durant tota la setmana es van portar a terme moltes activitats i festejos, així com un taller de cuina, “Rosquilles de Quaresma”, amb què els residents van gaudir molt i van fer unes rosquilles delicioses. Durant tres dies, es van fer les primeres Olimpíades del Molí, amb sis proves adaptades als residents del centre: bitlles, diana, cèrcols, globus, llançament de pilotes i pesca d'aneguets. En acabar, tots van rebre un diploma per la seva participació i els guanyadors, les corresponents medalles.

A més d’això, els residents també van poder gaudir de l'actuació de playback i balls de saló del grup Rosas Blancas. La tarda del dimarts, es va celebrar la Festa del tercer aniversari de la residència conjuntament amb les festes d’aniversari de les persones que feien anys al març. Tots els residents, familiars i treballadors del centre van menjar pastís, van veure most i cava i van ballar molt alegrement.

Per últim, el 16 de març, el dia exacte de l'aniversari, es va oferir un menú especial durant tot el dia. Al matí, els residents van poder menjar xurros amb xocolata i, per dinar, es va oferir a residents, familiars i treballadors un menú amb gaspatxo, “migas” i pijama que els va entusiasmar. En general, va ser una setmana molt divertida i alegra, en què tothom va poder participar de totes les activitats organitzades.


Deixa un comentari