La nova residència Mercat de Guinardó, ja completa

Març 29, 2017

Inaugurada el passat 7 de novembre, la residència Mercat de Guinardó, un equipament de la Direcció General de Protecció Social de la Generalitat gestionat per Mutuam, ha assolit la plena ocupació aquest mes de març. Les persones beneficiàries de les 99 places, totes públiques, són actualment 74 dones i 25 homes. El criteri que es va tenir en compte a l’hora d’elaborar la llista d’espera és que es complís amb una distribució de les places en què el 50 per cent es destinés a casos del Servei d’Atenció Urgent a la Vellesa, el 32 per cent a casos d’urgència social al territori de Barcelona i el 18 per cent a persones de les rodalies del barri. En tot cas, per accedir a una plaça pública de residència cal que la persona tingui, com a mínim, un Grau II de dependència.

L'edifici està situat en el barri del Guinardó de Barcelona i està integrat en una illa de serveis, entre els quals es troba un CAP i el Mercat del Guinardó. Consta de tres plantes i s’hi han distribuït els usuaris d’acord al seu grau de dependència. A part de la residència, l’edifici també inclou un Centre de Dia amb 24 places, també públiques, que encara no estan totalment ocupades. En aquest cas, per accedir-hi, és suficient el Grau I de dependència.

Les persones interessades a ingressar en qualsevol dels dos serveis poden inscriure’s a la llista d’espera trucant al 93.689.27.40.


Deixa un comentari