El Centre Residencial Mutuam Collserola lliura 20 paneres generoses a famílies necessitades del barri Horta-Guinardó

Desembre 30, 2015

El 23 de desembre va tenir lloc el lliurament de paneres generoses, que des de fa 3 anys s'organitza des de Grup Mutuam, sota la bandera del projecte Gent Gran Generosa.  A la sala d'actes d'aquesta residència geriàtrica, Centre Residencial Mutuam Collserola, van lliurar-se un total de 20 paneres solidàries. El projecte Gent Gran Generosa va crear-se amb l'objectiu d'ajudar a les persones grans que viuen soles i que passen moments de dificultats en els mateixos barris on hi ha centres del Grup Mutuam, en aquest cas el barri d'Horta - Guinardó. Els usuaris i residents dels centres de Mutuam, aficionats a fer manualitats, regalen les seves manualitats: bufandes, nines, bijuteria, objectes de decoració, sabons, etc, a les persones que més ho necessiten.

Les 20 paneres van lliurar-se a  Gresol, una associació d'ajuda i solidaritat del barri d'Horta i Guinardó que ajuda a les famílies que més ho necessiten de la zona. Amb aquesta associació també s'hi col·labora amb altres projectes durant l'any, com és la recollida d'aliments, joguines i menjar.

La manualitat que es van fer els residents i usuaris del complex geriàtric Centre Collserola de Grup Mutuam, enguany va ser un cor de feltre per decorar l'arbre de Nadal i que va ser elaborat pel grup de costura d'aquesta residència geriàtrica, centre de dia i vivendes per a gent gran amb serveis. Els components de la junta de l'associació "Gresol",  juntament amb alguns voluntaris del barri d'Horta - Guinardó, van protagonitzar el lliurament de les paneres, a les famílies.

Lliurament paneres solidàruies al centre Residencial Mutuam Diagonal

Per tancar l'acte hi va haver un brindis multitudinari per celebrar  el Nadal i encetar aquest 2016 amb més projectes entre l'entitat  Gresol i el Centre Residencial Mutuam Collserola.


Deixa un comentari