El Centre Collserola ja té les parelles finalistes del Champions Dòmino de Mutuam

Juny 6, 2017

La competida fase classificatòria del Champions Dòmino de Mutuam, que es va celebrar al llarg de tot el matí del 31 de maig, va donar com a finalistes entre els quaranta participants les tres parelles formades per Antonio D'Lacoste  i Pere Barceló, del Col·legi de Metges, M. Rosa Màndoli Tost i Maria Plaja, del Col·legi d’Economistes, i Mercè Aragay i Francesc Duch, residents dels Apartaments Collserola. El Centre residencial Mutuam Collserola acull cada any aquesta fase en què competeixen alguns col·lectius que no formen part de cap casal o centre cívic.

El Champions Dòmino forma part de la Jornada ‘No jubilis la memòria’, que la Fundació Mutuam Conviure organitza des de fa 13 anys per conscienciar sobre la necessitat de preservar aquesta capacitat cognitiva. La Gran Final de l’edició d’enguany, en què es tornaran a trobar les tres parelles classificades, se celebrarà el proper 13 de juny a l’auditori AXA de l’Illa Diagonal.

El dòmino és un dels jocs de taula més populars entre la gent gran i compta amb una tradició de més de mil anys. Malgrat que un dels factors que influeix en l’èxit de les partides sigui l’atzar, també ho són l’ús d’una bona estratègia de joc i la memorització de les fitxes i les jugades. Per això, Mutuam ha apostat pel dòmino com una bona fórmula per activar les funcions cognitives de l’atenció, la memòria i la planificació, però també per potenciar les relacions socials, tal i com s’ha comprovat al centre durant la fase classificatòria.


Deixa un comentari