El Centre Assistencial Mutuam La Creueta, pioner en el ‘Projecte escolar pel compromís cívic’

Febrer 21, 2019

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya inclourà en el disseny curricular de 3r i 4t d’ESO, una activitat transversal sobre el voluntariat i adquisició de valors, dins del projecte comunitari “Aprenentatge i Servei”, en el qual el Centre Assistencial Mutuam La Creueta de Sabadell hi col·labora com a centre pilot.

L’objectiu d’aquest projecte és el d’afavorir la convivència i la comprensió mútua entre generacions. Per això al mes de gener, els alumnes de l'Institut Sabadell van ser els pioners d’aquesta activitat desenvolupada al centre La Creueta, la qual consisteix a organitzar i celebrar campionats de videojocs entre parelles mixtes de sèniors i adolescents.

Amb aquesta dinàmica, durant la primera sessió, les parelles van competir en un torneig de bolos amb la Wii, finalitzat amb una cloenda que va comptar amb la presència del 1r Tinent Alcalde i Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell i d'alguns mitjans de comunicació de la ciutat, que després van poder mantenir animades converses amb els protagonistes: residents i alumnes satisfets, que van transmetre la seva il·lusió amb aquest projecte.

Si voleu saber-ne més sobre el projecte, trobareu més informació als portals de l'Ajuntament de SabadellRàdio Sabadell i iSabadell.

 


Deixa un comentari