Castanyes i panallets a la Residència Mutuam La Creueta, Sabadell

Novembre 3, 2015

Com no podia ser de cap altra manera, al Centre Residencial Mutuam la Creueta també va celebrar la castanyada amb una agenda d’activitats ben plena i van comptar amb la col·laboració i participació de familiars, voluntaris i professionals de la residència geriàtrica, per dur-la a terme.

Tots ben mudats, van començar amb un taller de panallets de totes mides i sabors, posant molta atenció als detalls i als acabats, compartint receptes i records, que va comptar amb l'ajuda d'alumnes de 4t d'ESO de l'IES Casablanca de Sabadell dins el marc de voluntariat SABA.  Com tampoc podien faltar les castanyes i aprofitant el bon temps, van poder torrar les castanyes al pati i després van rebre a la Castanyera, que va repartir castanyes i moscatell entre tots els residents. Una lectura de poemes i cantada de cançons tradicionals, van acabar de fer el dia rodó. Voluntaris de l'associació Andy Down Sabadell, caracteritzats per la ocasió, van posar les coses fàcils a la castanyera.

El punt i final del mes d'octubre, el va posar la diada de "Tots Sants" de l'1 de novembre, amb un dinar especial, que va agradar molt a tothom: crema de carbassa amb encenalls de pernil, pollastre al forn amb moniato i panallets amb moscatell de postres.


Deixa un comentari