Residències gent gran. Serveis sanitaris i d'atenció a la dependència

El blog del grup mutuam

Compartim coneixements sobre la gent gran i el malalt crònic

Castanyes i panallets a la Residència Mutuam La Creueta, Sabadell

Com no podia ser de cap altra manera, al Centre Residencial Mutuam la Creueta també va celebrar la castanyada amb una agenda d’activitats ben plena i van comptar amb la col·laboració i participació de familiars, voluntaris i professionals de la residència geriàtrica, per dur-la a terme.

Tots ben mudats, van començar amb un taller de panallets de totes mides i sabors, posant molta atenció als detalls i als acabats, compartint receptes i records, que va comptar amb l’ajuda d’alumnes de 4t d’ESO de l’IES Casablanca de Sabadell dins el marc de voluntariat SABA.  Com tampoc podien faltar les castanyes i aprofitant el bon temps, van poder torrar les castanyes al pati i després van rebre a la Castanyera, que va repartir castanyes i moscatell entre tots els residents. Una lectura de poemes i cantada de cançons tradicionals, van acabar de fer el dia rodó. Voluntaris de l’associació Andy Down Sabadell, caracteritzats per la ocasió, van posar les coses fàcils a la castanyera.

El punt i final del mes d’octubre, el va posar la diada de “Tots Sants” de l’1 de novembre, amb un dinar especial, que va agradar molt a tothom: crema de carbassa amb encenalls de pernil, pollastre al forn amb moniato i panallets amb moscatell de postres.

 

2 comentaris a “Castanyes i panallets a la Residència Mutuam La Creueta, Sabadell

Deixa un comentari