Activitats molts diverses omplen la Setmana de la Salut mental a la llar residència La Sardana

Novembre 27, 2017

La Llar residència La sardana Mutuam Manresa ha volgut celebrar de nou aquest any la Setmana de la Salut mental aprofitant que el dia 10 d’octubre es va celebrar el seu dia Mundial. Per començar, dilluns 9 van anar a fer una barbacoa al peu de la muntanya del Collbaix, a un berenador. Van participar-hi 25 usuaris i 4 professionals, que van gaudir d’un dia esplèndid i d’un àpat molt gustós: aperitiu i carn a la brasa. A banda del menjar, també van poder passejar per la muntanya i anar a veure alguns animals a una granja. Els professionals i els usuaris van poder compartir així una estona de lleure fora del centre.

Per a dimarts 10, els usuaris i treballadors del centre havien organitzat una paradeta de sensibilització i informació sobre les malalties mentals. Malauradament, es va haver de posposar perquè les entitats i associacions que treballen per la salut mental van anul·lar les seves activitats aquell dia a causa dels esdeveniments polítics que estava vivint el país.

Dimecres 11, es va convidar les famílies a berenar xocolata amb xurros al pati junt amb els usuaris i els treballadors. Abans, la psicòloga del centre, Gemma Lana, va fer una xerrada sobre “Les malalties mentals” i com relacionar-se amb elles. Divendres 13, per finalitzar la setmana d’actes, a la residència van passar la pel·lícula “El príncipe de las mareas”, van menjar crispetes i després van fer una mica de fòrum sobre la pel·lícula.

Encara no coneixes el Centre Residencial Mutuam Manresa?Ampliar informació

Deixa un comentari