34 estudiants francesos visiten el Centre Residencial Mutuam Collserola

Novembre 6, 2015

El 8 d'octubre per la tarda, el Centre Residencial Mutuam Collserola per a gent gran, va rebre un grup de 34 estudiants que cursen estudis de serveis a la comunitat, d'entre 15 i 18 anys, del LYCEE AGRICOLE ET RURAL DE SOULE, (Berrogain-Laruns) França, acompanyats de dos mestres. Part de l'equip professional del Centre Residencial per a gent gran Mutuam Collserola: la directora del centre, Marga Quintana, la treballadora social, Laura Gonzalo, la terapeuta ocupacional, Montse Ceballos i la coordinadora assistencial, Isabel de la Fuente, van presentar-los el centre, la seva missió i objectius, els perfils de residents que s'atenen al centre, la tipologia de professionals que hi treballa i les tasca que fan.

Feta la presentació i organitzats en quatre petits grups per passar el més inadvertits possibles, van conèixer de prop la residència geriàtrica, els apartaments amb serveis per a gent gran, i el recurs de centre de dia, per entendre com es desenvolupa un dia normal a cada tipus de servei. Per acabar la visita, els professionals van respondre a les qüestions i consultes que els estudiants els hi plantejaven.

Cal dir que l'anècdota de la visita, la va protagonitzar un familiar d'un resident del Centre Residencial Mutuam Collserola, que es va oferir a fer de traductora "in-situ".


Deixa un comentari