Queda convocada la 16a Edició dels Premis de Recerca en Geriatria i Gerontologia

Juny 28, 2016

La Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís amb la promoció i recerca en l'àmbit de la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària, ha convocat la 16a edició dels Premis de Recerca. La seva finalitat és la de promoure projectes de recerca i millora de la pràctica clínica, on hi tenen cabuda tots els professionals, de forma individual o col·lectiva, que desenvolupin la seva activitat en qualsevol centre o servei en el món de la geriatria clínica o atenció sociosanitària a Catalunya.

Repartits en dues categories, els  premis estan dotats amb 6.000€: un per a projectes que porten a terme entitats d’aquests àmbits a Catalunya i l’altre per a projectes que es porten a terme en els centres i serveis de Grup Mutuam.

El termini per presentar els projectes és el 24 d’octubre de 2016. Els projectes premiats es coneixeran en el transcurs de la 11a Jornada Sociosanitària que tindrà lloc el dia 23 de novembre a l’auditori del Col·legi de Metges de Barcelona, que organitza també la Fundació Mutuam Conviure i de la que us mantindrem informats.

Consulteu les Bases del Premis de Recerca 2016.


Deixa un comentari