Professionals de Grup Mutuam participen en el Congreso Internacional de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos a Vitòria

Juny 22, 2018

Dotze professionals de diferents recursos del Grup Mutuam van assistir, entre el 7 i el 9 de juny,  al “XII Congreso Internacional de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos. SECPAL 2018”, que va celebrar-se a Vitòria-Gasteiz. En total, van presentar-hi 8 pòsters, un dels quals, fet conjuntament per Grup Mutuam i l’Hospital de Sant Pau, va quedar finalista: La autoconciencia emocional del profesional que atiende al paciente con enfermedad avanzada y terminal y a sus familiares.

D’altra banda, la doctora Maribel Esquerdo, metgessa de l’equip de PADES Gràcia de Mutuam, va presentar una comunicació oral titulada Los ERESS, una herramienta para difundir la bioética. La resta de professionals de PADES que hi van assistir van ser Montse Luna, metge de PADES Manso, Mariano Bafi, metge de PADES Guinardó, Luijo Gallardo, metge de PADES Esquerra de l’Eixample, Cristina Garcia, infermera de PADES Manso, Beatriz Madueño, infermera de PADES Nit, i Pepa Romero, directora del servei PADES. De l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, hi va anar la infermera Sonia Gispert, mentre que dels Equips d’Atenció Psicosocial hi van anar Clara Fraguell i Marta Juanola, psicòlogues de l’EAPS Girona, Helena Villar, psicòloga dels EAPS Barcelona, i Maria Rufino, psicòloga de l’EAPS Hospital de Sant Pau.

Podeu consultar aquí els pòsters presentats pels professionals de Grup Mutuam:

 


Deixa un comentari